Andersen, SLAM ja pyöräilyvarusteisiin yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus. Ilmainen nouto alkaen 30€, Postitse toimitamme min. 50€ tilaukset.


Andersen Shopper ostoskärryt

Saksalaiset Andersen Shopper -ostoskärryt ovat alansa laadukkaimpia tuotteita. Ne on valmistettu Saksassa, niillä on kolmen vuoden takuu ja kaikkiin kärryihin on saatavilla varaosia, jolloin käyttöikä on erittäin pitkä, kun jokainen kärry voidaan korjata. Mallisto on erittäin laaja kattaen kaikenlaiset tarpeet kevyistä, pienikokoisista kärryistä aina isoihin kärryihin ilmarenkailla, joilla kulkee kätevästi viikko-ostokset ruokakaupasta. Kärryistä saa kassiosan pois,  jolloin rungolla voi kuljettaa muuta tavaraa ja moniin kärryihin saa Bike & Easy -kiinnikkeet, mikä mahdollistaa ostoskärryn käyttämistä polkupyörän peräkärrynä.

Olemme jakaneet sivuillamme Andersen Shopper -ostoskärryt neljään kategoriaan:

- Peruskärryt

Peruskärryt ovat kevyitä ja pienikokoisia, mutta samalla vahvoja ostoskärryjä, jotka malliston edullisimpia vaihtoehtoja. Ne ovat käteviä silloin kun kuljetettavaa ei ole niin paljon

- Sporttiset kärryt

Sporttiset kärryt ovat nuorekkaampia ostoskärryjä, jotka sopivat henkilöille, jotka haluavat käyttää Andersen Shopper -kärryä monipuolisesti. Kärryssä voi kulkea yhtenä päivänä picnicvarusteet rannalle ja toisena päivänä rantalentopalloiluvälineet. Kolmantena päivänä kärry otetaan mukaan torille ja ostetaan ruokaa tai kasveja puutarhaan. Moni valitsee sporttisiin malleihin modernin Unus-kahvan, joka kääntyy kolmeen suuntaan.

- Elegantit ostoskärryt

Tyylikäs kaupunkilainen tai työmatkalle Andersen Shopper -kärryn ottava valitsee designiltaan elegantin ostoskärryn. Näissä kärryissä uusin vaihtoehto on käsipunotut Handed By -yrityksen kanssa yhteistyössä tehdyt kärryt.

- Isot ostoskärryt

Andersenin suurimmat ostoskärryt ovat perheellisen valinta. Näillä kulkee suuret ostokset ruokakaupasta suoraan kaupan kassalta kotiin keittiöön. Samoin verkkokauppalähetykset pakettiautomaatista saa haettua kotiin kätevästi kantamatta. Jos haluaa mukavaa kulkua, valitsee ilmatäytteiset renkaat.

Meillä on useita kärryjä heti verkkokauppamme varastossa Helsingissä. Tehdastilausmallien toimitusajat ovat myöskin lyhyet.

Verkkokauppaan pääset tästä: https://www.lemara.fi/tuoteryhma/andersenkauppa