BMC pyörät

BMC on sveitsiläinen premiumpyörämerkki, joka on vuosikymmeniä keskittynyt viemään teknologista kehitystä limitille. Vuonna 2000 BMC:n ostanut Andy Rihs tavoitteli teknologista edistystä ajatuksena luoda "pyörien porsche". Siitä lähtien BMC:n ajatuksena on ollut saada aikaan nopeita pyöriä ja merkki onkin luonut monia innovaatioita, jotka on sittemmin otettu käyttöön monien muidenkin valmistajien toimesta. Nopeuteen keskittyminen on tehnyt BMC:stä brändin, joka on nopea, armoton ja ikoninen.

BMC:n päämaja on edelleen Grenchenissä, Sveitsissä. Siellä on myös Impec Lab ja olympiavelodromi. BMC:llä on voitettu kilpailuja ja titteleitä, luotu uusia kategorioita ja yritys on kasvanut teknologia- sekä insinöörimahdiksi, joka pyrkii jatkuvasti kehittymään. BMC ei ole koskaan valmis ja tyytyväinen, vaan se jatkaa ja kehittyy.

BMC valmistaa tällä hetkellä maantie-, gravel-, maasto- ja urbaaneja kaupunkipyöriä sekä lasten pyöriä. Valikosta näet tarkemmin eri kategoriat. Alla linkki varastopyöriin. 257 urbaneita on kutakin eri kokoa varastossa, maantie- ja gravelpyörien otsikossa koko. Soita tai laita sähköpostia ja kysy lisää.

Nämä pyörät heti saatavilla varastostamme:

BMC VARASTOMME