Muutama maantie- ja gravelpyörä kasattuna heti toimitukseen.


Hanki pyörä työsuhde-edulla

Meiltä saat BMC-pyörät myös GoByBike-työsuhdepyöräedulla. Kyseessä on helppo ja yksinkertainen tapa hankkia työsuhdepyörä, minkä vuoksi GoByBike on alallaan Suomen suurin palveluntarjoaja.

Työsuhdepyörän sallittuja varusteita ovat jalka/seisontatuki,
lokasuojat, soittokello, tavarateline/kori (kiinteästi asennettavat),
valot, lukko, nastarenkaat sekä kypärä.

Ota yhteyttä meilitse tai puhelimitse, kun työsuhdepyörä kiinnostaa, niin katsotaan Sinulle sopiva pyörä. E-mail:  info (at) lemara.fi, puh 0401670400.

Osta BMC 257 valmistuneelle!

Uusi pyörä on erinomainen lahja kevään valmistuneelle.
Mikään ei ole mukavampaa kuin kurvata kesän viettoon uudella pyörällä, kun opiskelut/koulu on saatu päätökseen. Tällaisella pyörällä voi ajaa kaikki matkat lyhyistä kaupunkipyrähdyksistä aina pitkiin lenkkeihin saakka.
Meillä on naisille ja miehille saatavilla runsaasti BMCn 257 pyöriä heti toimitukseen.

Jokainen BMC-pyörän meiltä ostanut saa myös 50€ ravintolalahjakortin Hanaholmenin PLATS-ravintolaan eli kun hankit meiltä pyörän nyt, voitte viettää laatuaikaa ravintolassa. Matka sinne taittuu mukavasti esim. polkien. 

Pyörämallit verkkokaupassamme ja nähtävillä varastollamme Ruoholahdessa.
Laita meiliä info (at) lemara.fi tai soita 0401670400, jos kiinnostaa tulla katsomaan.

PREMIUM BIKES BY LEMARA

Meiltä saat ostettua markkinoiden parhaimmat premiumpyörät kaikenlaiseen ajamiseen. Toteutamme unelmat niin nopeuden kuin tyylikkyyden suhteen.

Sveitsiläinen BMC on pyörien "porsche", jonka mallistosta löytyy Red Bullin F1-tallin kanssa yhteistyössä kehitetyt maailman nopeimmat triathlon ja maantiekisapyörät ja endurancemaantie-, gravel-, maasto- sekä urbaanit ja hybridipyörät.

Varastopyörät

PREMIUM RIB-BOATS BY LEMARA

Myymme markkinoiden hienoimmat rib-veneet, jotka kulkevat erittäin hyvin aallokossa. Toteutamme myös vesillä unelmat niin nopeuden kuin tyylikkyyden suhteen.

Italialainen ZAR panostaa laatuun, eikä määrään. Heidän mallistonsa käsittää laadukkaat rib-veneet lähtien parimetrisestä apujollasta päätyen 13 metriseen luxusribiin. 

ANDERSEN SHOPPER KAUPPAKÄRRYT

Suosituimmat tuotteemme ovat saksalaiset erittäin laadukkaat Andersen Shopper -kauppakärryt. Ei enää väsyneitä selkiä ja käsiä, eikä muovikassirumbaa, kun hankit laadukkaan ostoskärryn. Monet malleista sopivat myös polkupyörän perävaunuksi ja niillä on kätevä viedä tavaraa veneelle.

Varastokärryt

Uusi pyörähuolto ydinkeskustaan

Helsingin ydinkeskustassa uudessa Kaisantunnelissa aukesi ma 6.5 Helsingin Pyörähuollon huoltopiste. Ko. liike huoltaa BMC-pyöriä. Sinne on kätevä jättää pyörä huoltoon vaikkapa työpäivän ajaksi. Hinnat mukaan lukien ensihuolto ovat todella kilpailukykyiset.

Olympiavoittaja Suomeen

Rio de Janeiron 2016 maantieajon olympiavoittaja Greg Van Avermaet tulee kesäkuussa Suomeen. Tarjolla on yhteislenkki Lahdessa. Hän on myös BMC:n lähettiläs ja ajaa Roadmachinella.  

https://youtu.be/1Oj-9Esaemw?si=RNI49-k3AgeD6yfi

Uusi Roadmachine on nyt tilattavissa kaudelle 2025 ja meillä on myös joitakin BMC:n maantiepyöriä heti saatavilla.

Yhteystiedot

soita tai laita meiliä, jos haluat tulla katsomaan pyöriä tai ostoskärryjä varastollemme.

Puhelin 0401670400

e-mail: info (at) lemara.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme uutiskirjeellä tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista.