Muutama maantie- ja gravelpyörä kasattuna heti toimitukseen.


Andersen ostoskärry joululahjaksi

Andersen ostoskärry joululahjaksi

Nyt on sopiva hetki tilata Andersen Shopper ostoskärry joululahjaksi itselle tai läheiselle.

Nyt on sopiva hetki tilata Andersen Shopper ostoskärry joululahjaksi itselle tai läheiselle.

Andersen Shopper sopii ympärivuotiseen käyttöön. Kuvassa näkyvä iso ostoskärry ilmarenkaineen on jykevä ja vakaa kärry, johon mahtuu viikonlopun ruokaostokset. Siitä huolimatta se kulkee kuormankin kanssa hyvin lumessa. 

Andersenin kärryn tukeva kahva antaa tukea liukkaalla kelillä, jolloin kävely on vakaampaa ja turvallisempaa kuin normaali kävely. Kaikista huterinta on liikkua joku ruokakassi kädessä, jolloin kaatumisia sattuu helposti.

Kaupassa tällainen Andersen-kärry kulkee koko ajan mukavasti kaupan ostoskärryn kyydissä ympäri myymälää, kun asiakas kiertää hyllyvälejä ja kerää ostoksiaan kärryyn.

Ostamalla Andersenin kärryn lahjaksi takaat lahjansaajalle markkinoiden laadukkaimman kärryn, joka sopii hyvin monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mallistosta löytyy niin pienempiä kuin suurempia kärryjä erilaisilla pyörillä ja kahvoilla. Samoin laukkuja löytyy laaja valikoima, joten asiakas voi valita itselle tai lahjansaajan tyyliin sopivan vaihtoehdon. Osa kärryistä voidaan kiinnittää polkupyörään ja osa laukkuosista on mahdollista käyttää selkäreppuina. 

Huomioi myös varastossa olevat tarjouskärryt.

Share using your favourite service