Andersen, SLAM ja pyöräilyvarusteisiin yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus. Ilmainen nouto alkaen 30€, Postitse toimitamme min. 50€ tilaukset.


Pyöräile tämän takia

Pyöräile tämän takia

Lauttasaari-lehti julkaisi 5.6. ilmestyneessä lehdessä jutun, jossa ihmiset oli kyselytutkimuksen perusteella tekoälyn avulla jaettu ilmastoheimoihin. Kymmenestä heimosta osa oli ilmastomyönteisiä, osa ristiriitaisesti toimivia ja osa ilmastovarautuneita. Jälkimmäiseen ryhmään kuului "Kulutusorientoituneiden hyvätuloisten" ryhmä, joihin kuuluu 8% lauttasaarelaisista. Heille on lehden mukaan ominaista: johtavassa asemassa olevat miehet, joilla korkea tulotaso. Ilmastotietoisuus korkealla tasolla. Arkiliikkuminen vähäistä, autoilu dominoi.


Juuri tällaisia ihmisiä varten me olemme. Kun vaikkapa kulutusorientoitunut hyvätuloinen hankki laadukkaan, sveitsiläisen BMC-pyörän, hän voi vähentää autoilun dominointia. Valtaosa matkoista on alle 5 km mittaisia, joten kun meneekin venerantaan tai syömään auton sijaan pyörällä, tekee samalla ympäristöteon ja lisää liikuntaa, mikä parantaa kuntoa, jaksamista ja pitkässä juoksussa edesauttaa saavuttamaan paremman terveyden vanhemmalla iällä.

Toki palvelemme kaikkia muitakin heimoja sekä heimoihin kuulumattomia, mutta heille, joille arkiliikunta on vähäistä ja jotka ajavat kaikki matkat autolla, haluamme sanoa: pyöräily on mukavaa ja sillä on kiva ajaa erilaisiin paikkoihin kokemaan erilaisia asioita. Sen vuoksi saat 50€ ravintolalahjakortinkin, kun ostat meiltä pyörän.

Varastopyörien valikoiman näet täältä: https://www.lemara.fi/tuoteryhma/bmc-pyrt

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi