Muutama maantie- ja gravelpyörä kasattuna heti toimitukseen.


Tietoa meistä

Meillä on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden premiumtuotteiden maahantuonnista ja myynnistä pitäen sisällään mm. veneet. Samoin meillä on vahva kestävyysjuoksutausta käsittäen mm. maratonjuoksun. Tällä hetkellä panostus on maantiepyöräilyn Gran Fondo kilpailuissa, mutta ajamme myös muilla pyörillä päivittäin. Kaikki kaupunkiliikkuminen taittuu BMC 257:lla ja BMC:n gravelpyörillä liikutaan tapahtumissa ja omilla lenkeillä kestopäällysteiden ulkopuolella. Samoin DYU:n D3F:stä on kertynyt paljon omakohtaista kokemusta kaupunkikäytössä. Myymme siis sellaisia tuotteita, jotka tunnemme hyvin ja alunperin kun päädyimme BMC:hen, olimme vertailleet ja ajaneet runsaasti kilpailevia tuotteita.

Vaikka toimimme tavallaan verkkokauppana, niin meillä on fyysinen varasto Helsingin Ruoholahdessa, joten voimme esitellä asiakkaalle tuotteet fyysisesti. Tämä koskee niitä tuotteita, joita on varastolla. Tehdastilaustuotteet on asia erikseen, mutta niissäkin tapauksissa tapaamme asiakkaan mieluusti kasvotusten, jotta voimme katsoa parhaan mahdollisen tuotteen ja toimitusajan. Toki sekin onnistuu halutessasi puhelimitse tai netin välityksellä.

Omaa huoltoa meillä ei ole, mutta käytämme asiantuntevia huoltoliikkeitä. Yhtenä esimerkkinä mainittakoon Bikeworx Espoon Keilaniemen metroaseman tuntumassa, joka on huoltanut demopyörämmekin.

Tavoitteenamme on luoda uudenlainen pyöräliike, jossa iso osa toiminnasta on yhteisöllisyydessä. Tällä hetkellä toimimme yhteistyössä Nordic Gravelin kanssa, joka järjestää gravel lenkkejä ja tapahtumia. BMC on heillä pääsponsorina ja olemme olleet mukana heidän lenkeillään. Jatkossa pyrimme myös järjestämään omia lenkkejä ja tapahtumia erityisesti maantiepyöräilyn osalta sekä luoda BMC 257:lle klubitoimintaa. Mennään eteenpäin yksi tyytyväiselle asiakkaalle toimitettu pyörä kerrallaan ja kehitetään toimintaa sellaiseksi, mitä toivomme pyöräliikkeen olevan. Pyörien lisäksi meiltä löytyy kaikki varusteet sekä muita vapaa-ajan tuotteita kuten kauppakärryt, teknisiä vaatteita ja ribveneitä.