Andersen, SLAM ja pyöräilyvarusteisiin yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus. Ilmainen nouto alkaen 30€, Postitse toimitamme min. 50€ tilaukset.


Toimitus- ja palautusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

lemara.fi on markkinapaikka, jossa tuotteita myy Lemara Oy.
Lemara Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset kortilla, verkkomaksulla tai myös käteisellä varastotuotteita ostaessasi.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Toimitamme Suomessa käytettävissä on Matkahuollon kuljetuspalvelut. Lähialueella tuomme tuotteen asiakkaan luokse ja nouto on myös mahdollinen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on noin 7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Varastossa olevat tuotteet lähetämme samana päivänä ja nouto käy vaikka saman tien.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä meille sähköpostia, jonka jälkeen voit lähettää tuotteen takaisin. Asiakas maksaa palautuksen postikulut. Kun olemme saaneet tuotteen takaisin, perumme tilauksen ja maksunvälittäjä palauttaa maksun. 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

yhteystiedot. Sähköposti: info@lemara.fi, puh 040-1670400

Lemara Oy, Itämerenkatu 8E, 00180 Helsinki, ly-tunnus: 3219500-9