Scala Shopper Plus Tyra
Scala Shopper Plus Tyra
Scala Shopper Plus Tyra
Scala Shopper Plus Tyra
Scala Shopper Plus Tyra
Uutuus

Scala Shopper Plus Tyra

119,95 €
sis. 24 % ALV
Upea kärry leopardikuosissa. Andersenin kevein kokoontaittuva alumiinirunko. Kantavuus 30 kg, Mitat näet kuvasta.
Toimitus 10-14 arkipäivää
14 päivän palautusoikeus

Alumiininen Scala Shopper® Plus on Andersenin kevein kauppakärryn runko. Se painaa vain 1,3 kiloa, mutta on silti todella vakaa. Rungon kantavuus on 30 kg. KistenFix koukut mahdollistavat kärryn kiinnittämisen marketin ostoskärryyn. Tämän kärryn pyörät ovat erittäin hiljaiset ja kestävät. Kahvan saat taitettua syrjään, jolloin kärry on mukavan matala ja huomaamaton istuessasi vaikkapa kahvilassa tai ravintolassa. Toisin kuin tavallisessa Scala Shopper®issa, myös alaosan saa taitettua kasaan, jotan tämä kärry menee todella pieneen tilaan silloin, kun sitä ei käytä eli sen voi ottaa helposti mukaan vaikkapa lomamatkalle autoon, asuntoautoon tai veneeseen.

Tyra-kassi on leopardikuvioineen todellinen katseenvangitsija. 46 litran kokoinen tilavuus takaa sen, että laukkuun mahtuu paljon ostoksia tai tavaroita vaikkapa piknikretkeä varten. Laukussa on lisäksi huomaamaton vetoketjullinen etutasku, johon voi laittaa vaikkapa avaimet, lompakon ja muita tarpeellisia pikkutavaroita ja sisätasku, joka tarjoaa lisää tilaa. Laukussa on pikalukituksella toimiva nyörikiristys, mikä takaa sen, ettei ostoksia pääse putoamaan kyydistä.

Laukkuosa on vettähylkivä ja likaantuessaan liinalla helposti pyyhittävissä. Laukun sivusta löytyy heijastimet.Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.