Andersen, SLAM ja pyöräilyvarusteisiin yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus. Ilmainen nouto alkaen 30€, Postitse toimitamme min. 50€ tilaukset.


Unus Shopper Oli.P

Kuuluisan laulajan Oli.P:n suunnittelema ostoskärry

169,95 €
Tuotekuvaus

Suosittu saksalainen laulaja, näyttelijä ja viihdyttäjä Oli.P suunnitteli Andersenin kanssa yhteistyössä nimikkomallinsa Unus Shopper Oli.P. Hän halusi tuoda iloisuutta arkeen ympäri vuoden tällä värikkäällä kärryllä. Mies kertoo käyttävänsä Andersen Shopperia käydessään vaimonsa kanssa kaupassa tai torilla, eikä heidän ole vuosiin tarvinnut ostaa muovikasseja, mikä on ympäristön kannalta hyvä asia.

Unus Shopper runko on tehty kevyestä alumiinista. Innovatiivinen kolmevaiheinen kahva mahdollistaa jokaiselle sopivan otteen ja varren korkeutta voi säätää tarpeen mukaan henkilön pituus huomioon ottaen. Kärry on helposti kiinnitettävissä polkupyörään Bike & Easy kiinnikkeillä. Rungon kantavuus on 40 kg, joten raskaammatkin lastit kulkevat mukana.

Oli.P laukku on mukavan värikäs luoden kesäfiilistä ympäri vuoden. Siinä on kätevä sivutasku pikkutavaroille. Pääosasto on tilava ja lisäksi laukussa on thermo-osasto pakasteille. Tähän laukkuun saa mahtumaan isommatkin ruokaostokset. 

Rungon paino: 2,2 kg, laukun paino: 0,8 kg
Kantavuus: 40 kg
Laukun mitat: 59x35x24cm
Laukun tilavuus: 50 litraa, thermo-osasto 16 litraa litraa
Pyöräkoko: 17 cm
Takuu: 3 vuotta