Andersen, SLAM ja pyöräilyvarusteisiin yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus. Ilmainen nouto alkaen 30€, Postitse toimitamme min. 50€ tilaukset.


Urbaanit pyörät

257 - Ride to extra time 

257 on BMC:n uusi urbaani pyörämallisto, joka on kehitetty erityisesti kaupunkiliikennettä silmällä pitäen. Se ei ole 24/7, vaan 25/7 tarkoittaen sitä, että kun välttää ruuhkat pyörällä, saa takaisin tunnin joka päivä.

Upgreidaa kulkipelisi, erotu massasta ja koe kaupunki tällaisella must-have urbaanilla polkupyörällä. 257 tarjoaa kliinin ulkonäön ja robustin designin ilman häslinkiä. 257 mallisto pitää sinut liikkeessä työmatkapyöräilystä urbaaniin seikkailuun.


Pyörä jokaiselle

Tämä on huippupyörä jokaiselle urbaanille kuskille! Suunniteltu mukavuus mielessä. 257:n geometria sopii laajalle joukolle eri vartalotyyppejä.

Huomio yksityiskohtiin

BMC mietti kaiken tarkkaan kiinnityspisteistä integraatioon. Kaikki yksityiskohdat on kohdillaan, joten hyppää kyytiin ja koe pyöräilyn ilo.

Urbaanikelpoinen

257:ssa on vakiona premiumlokasuojat ja tarakka. Sen lisäksi kalliimmissa malleissa One ja Two on integroidut valot. Nämä päivittäisen käytön tarpeelliset ratkaisut yhdistävät tyylin ja käytännöllisyyden.

Voimakas kumppani

Perille nopeammin! Mallistossa on sähköavusteinen versio 257 AMP, jonka voimakas ja luonnollinen polkemisavuste tulee BOSCH Performance CX yksiköstä ja tarjoaa pitkät latausintervallit. Helppokäyttöinen näyttö tarjoaa paljon ominaisuuksia Bosch eBike Connectin ansiosta. 

Kestävä sveitsiläinen design

Erottaudu tyylillä minimalistisen ja kestävän sveitsiläisen designin merkeissä. Urbaanit pyörämme on tehty premium-alumiinista ja niissä on korkealuokkainen pulverimaalaus, joka pitää huolen siitä, että näytät aina hyvältä liikenteessä.

Itsevarma ja luotettava

Haluatko olla varma, että pääset nauttimaan parhaasta pyöräilykokemuksesta joka päivä? Osa 257 malleista eli One ja Three on varustettu hihnavetoisella voimansiirrolla ja integroidulla navalla vähäisen huoltotarpeen ja sään keston vuoksi. Two ja Four tulevat puolestaan ketjuvedolla. Vaihteistot ovat tuttua Shimano ja SRAM -laatua.

Meillä on runsaasti 257 pyöriä varastossa heti toimitukseen niin miehille kuin naisillekin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.